Adidas Busenitz Billig

We've created our own community guild with a focus on end game PvE content! If you've got something to say members of this community specifically... this is a good spot.

Adidas Busenitz Billig

Postby xiaodou » Tue Aug 07, 2018 9:26 pm

Image

Adidas Busenitz Billig är en fotbollsmässig modell som har blivit repurposed för adidas Skateboarding's release skiffer, men idag tittar vi på ett par som refererar till en av Europas största fotbollsevenemang - Euro Cup. En ren vit läder övre ser traditionell branding gör det enkelt, men nytta av ny teknik som ett GeoFit-kuddsystem och ett koppsula gummisål för bättre grepp för både livsstil och skridskoåkning. Om du kan komma ihåg, släppte ett inverterat par med en premium svart bas en några somrar sedan för VM, så det är bara rätt att Busenitz slog återförsäljare igen för turneringssäsongen i Europa. Den vita och svarta kombinationen ger definitivt minnen av den klassiska Superstar för gott mål.

Ända sedan det släpptes 2009 har den omedelbara klassiska adidas Busenitz Pro sett några ombyggnader, uppgraderingar och materialförändringar. Nu lägger Dennis Adidas Busenitz Köpa-signaturmodellen ytterligare en iteration till listan med denna nya maskinkonstruktion. Inspirerad av Copa Mundial fotbollssko, blir Busenitz sportigare än någonsin med den här nya versionen med meshpaneler på kvartplattorna för att minska vikten och öka hållbarheten, samtidigt som du håller dig hållbar med mocka på tån och häl.

Som den mest klassiska adidas skateboardskon hela tiden vid den här tiden visste du att Adidas Busenitz Online Pro var tvungen att få några uppdateringar och modifieringar så småningom. The Three Stripes skateboarding division verkar vara på väg till Nike SB med skate-to-casual remodels av några av de mest populära siluetterna (tänk Nike SB Stefan Janoski Max), utrustade Busenitz Pro i en hybrid Pure Boost-design. Även med premium mocka och läder övre, kommer du inte vilja åka skridskor i dessa, men du är fötter kommer definitivt att vara lyckliga i ett par efter att sessionen är över.

Dennis Adidas Busenitz Billigt Pro-modellen anses vara adidas mest ikoniska skateboarding-silhuett. Det är inte för svårt att se varför med fotbollsinspirerat läder och en yttersål som var färdig för att hålla dig på ett bord längre. Tidigare i år presenterade adidas adidas Busenitz Pro med en mer lyxig finish än tidigare ihop med extra prestanda. Nu återkommer silhuetten i en mid-top konstruktion för att avsluta året starkt. Debutfärgen är en klassisk svartvitt med försänkta ögonlock, syntetiskt vitt läder, tre rand märke och en GEOFIT-krage för bättre passform och komfort.

Nu den mest framgångsrika Adidas Busenitz Rea Skateboarding-sko någonsin var Dennis Busenitz Pro Model en omedelbar klassiker vid frisläppandet med sina rena, fotbollinspirerade linjer och oöverträffad ombordstigning. Nu adidas Skateboarding hedrar skon som aldrig tidigare, med sin mest premium konstruktion någonsin. Dubbat Busenitz Scheinfeld, den lyxiga upplagan av siluetten byggdes på den ursprungliga adidas Scheinfeldfabriken i Tyskland, som nu är den enda adidasägda skofabriken i världen. Den buttery-mjuka fullkornig svart läder övre är accenterad med metallguld och detaljerad med rött för ett klassiskt Busenitz färgschema. "Made in Germany" taggar läggs till tungan för att avsluta Busenitz Pros speciella upplaga.

Du kan kolla in detaljerna på www.skortmall.com
xiaodou
 
Posts: 3
Joined: Tue Aug 07, 2018 8:38 pm

Return to The Convert to Raid Guild [A-Aerie Peak US]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests