Adidas hrvatska online

Talkin' 'bout the guild!

Adidas hrvatska online

Postby AronSeanna » Tue Jul 10, 2018 4:07 am

Adidas ultra boost cijena groznica je sve visoka kao što adidas i dalje daje sve više i više boja klasične siluete. Gledano gore, ono što će najvjerojatnije spustiti se kao jedan od najboljih obojenih boja za oslobađanje ove godine. Sadržan u uobičajenom antilopu, adidas Gazelle odjevena je u bogatu Maroonovu boju s kontrastnim bijelim hitovima na tri trake marke, jezika i peta tablice. Zlatna gazela i jedinka od gume završavaju s izgledom na ovoj klasičnoj tenisici. Nikada ne možete imati previše klasičnih, zar ne? To je svakako slučaj s adidas Gazellom, budući da su ove tri pruge već dale punokrvnost boja ove ljeto / jesen. Možemo sada dodati još jedan dok gledamo ovaj Power Red boja koja ima bujnu kožu od svinjskog kože u crvenom uzduž s kontrastnim udarcima Bijela na tri trake marke, jezičak, jezičac peta i gumenu jedinu jedinicu.

Sljedeće za Adidas ultra boost akcija je ovaj čisti Sivi i Bijeli obojeni tonovi onih jesenih vibracija koje tražite. Dostupno sada, neka je pažljiviji pogled na cipele. Adidas Gazelle započinje s tonskom sivom antilopom. Čak i više Grey može se naći na čipkama i markiranje na peti i jeziku. Cipela se zatim lijepo uspoređuju s Bijelim udarcima kože na tri struka i peta dok se dodatno bijelo može naći i na jeziku, podstavu i potplatu cipele. Završavajući ga je zlatna gazela koja se nalazi na pločama cipele. Zlatna gazela također je postavljena na bočne ploče za lijep pop.

Dok dublje ulažemo u jesen, nastavljamo vidjeti sve više i više boja Adidas akcija. Adidas je napravio to žarišnu točku kako bi vratio retro siluetu ovog ljeta / jeseni i oni su to učinili kao što možemo vidjeti sa svim boje koje su se spustile. To bi trebalo biti samo pitanje vremena dok ne vidimo suradnju Gazela. Ovaj novi par koji vidimo iznad dolazi obučen u crnu nubukovu gornju stranu uz nožnu kožu s plavom bojom na tri marke marke. Nakon što je nedavno izronio u prekrasnom Collegiate Burgundy colorwayu, klasični adidas Gazelle sada se oslobađa u boji koja bi bila prikladnija za Ljetnu sezonu. Sadržana u popularnoj Triple White shemi boja, ovaj adidas Gazelle dolazi obučen u punomasno zrno kožna gornja ploha s odgovarajućom jedinicom od bijele gume. Na bočnim pločama pojavljuje se markiranje Gold Goldsa dok ostatak cipele, uključujući čipke, jezik i unutrašnju boju, ostaju bijele.

Image
AronSeanna
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 10, 2018 3:41 amReturn to General Guild Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests