Page 1 of 1

Converse One Star te Koop

PostPosted: Sat Aug 24, 2019 3:37 am
by darsue
In navolging van hun trio van camo-geprinte Chuck Taylors verkleed Converse de cultureel iconische One Star in een schema dat rijp is voor een dag jagen. Voorbij de typische monochrome edities die gepopulariseerd worden door wijlen legende Kurt Cobain, vindt de traditionele Duck Camo een volledige weergave in een all-over uitvoering, vermengd met hits van een diep bosgroen, een zwoele kleurtoon en overal contrasttonen van zwart. Het typische sterlogo over het profiel is wit gelakt en past zowel bij de veters als bij de verblindend schone tussenzool. Met de bovengenoemde capsule die op drie vintage patronen tikt, zien we waarschijnlijk meer varianten van dit bijna onzichtbare nietje.

Image

Expressief samenwerkend sinds hun debuut, de opdruk van Golf Wang - gerund door de getalenteerde Tyler, The Creator - en Converse zijn voorspoedig geworden met zijn vele One Star-creaties, die kleur en levendige zomertijdpaletten nogmaals langs de onderkant van hun bloem duwen- ingedrukte handtekening. Geen onbekende voor heldere tinten, de nieuwste opstelling is er een die verrassend wordt tegengehouden ten opzichte van het gewatteerde bovenwerk van de release van mei. Zoals geplaagd door @golfwang, hebben de canvasconstructies een opvallend wit achtergelaten met het brandpuntmotief liggend op de verf van de tussenzool, in de vorm van een regenboog zoals past bij de momenteel lopende Pride-maandvieringen.

Carhartt's kledingstukken staan ​​wereldwijd bekend om hun extreme duurzaamheid en tijdloze esthetiek van werkkleding. Het merk is oorspronkelijk ontworpen voor - en wordt nog steeds veel gebruikt door - de arbeider heeft zijn oorspronkelijke doel echter overstegen, met hun Carhartt WIP-sublabel dat een favoriet in streetwear werd vanwege de combinatie van erfgoedconstructie en modieuze snitten. Nu komt die geliefde werkkledinglook naar schoeisel, terwijl Carhartt samenwerkt met Converse voor een trifecta van de Converse One Star - een schoen met een rijke geschiedenis zelf.

Deze eenvoudige ontwerpen hebben vier tonale suède kleuren met het Awake NY-logo op de bovenkant geborduurd, met de middelste "A" precies in de uitgesneden ster. Hoewel deze het publiek niet zullen raken, weten we nu tenminste dat de twee merken samenwerken voor toekomstige mogelijke dalingen.

Na een succesvolle opleving in 2017 dankzij een aantal niet te missen samenwerkingen met onder meer Tyler, The Creator, Neighborhood en meer, is de Converse One Star klaar om 2018 te beginnen met een aantal schone nieuwe iteraties van dit cultureel rijke silhouet. Vanaf 1 februari zijn er verschillende camouflage-printopties en zelfs een platformversie voor vrouwen, maar als je de strakke en ingetogen look verkiest, zal een premium suede in OG en nieuwe kleuren beschikbaar zijn.

www.vvvfabricnl.com