Adidas EQT Store Scontate

Are you a part of a team in World of Warcraft? Whether it's PVP, Challenge Modes, raiding, or something else, feel free to use this area to communicate with your teammates... all while sharing your experiences with our community!

Adidas EQT Store Scontate

Postby zaozi » Sun Aug 19, 2018 5:15 am

Image

Soms is minder meer, toch? In plaats van te kiezen voor iets wilds, stoutmoedigs of ongewoons, kiest het Adidas EQT Scontate Store Black Pack voor een beproefde tijdloze look. Uitgebracht aan het eind van de maand, laten we de vier EQT-modellen die deel uitmaken van het adidas EQT Black Pack van naderbij bekijken. Het Adidas EQT Black Pack bestaat uit de EQT-ondersteuning 93/17, EQT-ondersteuning ADV, EQT-ondersteuning Ultra Boost, EQT-ondersteuning 93. Alle vier modellen worden geleverd met een klassiek zwart boven- en een wit zooleenheid-motief. Als het gaat om de constructie van de schoen, gebruiken ze allemaal een combinatie van leer en / of nubuck, geaccentueerd door de mazen die overal worden aangetroffen.

We hebben je al een aantal andere "camo" -kleuren van de Adidas EQT Prezzi Scontati Support ADV laten zien, maar dit is misschien de beste. Momenteel beschouwd als een van de populairste lifestyle-lopers van adidas, is deze nieuwe colorway bedekt met een zwart / grijs bovenwerk van camouflage, gemaakt van mesh met nubuckdetails op het spatbord en de hiel.

De Adidas EQT Scontate Online Support '93 heeft midden in de zomer een onverwachte heropleving gekend en ons op nieuwe manieren tal van OG-inspiraties gegeven. Een van de belangrijkste silhouetten van adidas Equipment in de vroege jaren 90, de adidas EQT Running Support '93 keert vandaag terug in een andere tonale colorway, gebruikmakend van een gewaagd granieten suède overal terwijl de nylon linten aan de zijkant verschijnen in een metallic goud voor een premium take. Het model heeft altijd de neiging gehad om het lifestyle-rijk binnen te gaan en nu zien we eindelijk dat de drie strepen het silhouet als zodanig uitdragen.

Snel wordt het een nietje model van de adidas Originals retro runner catalogus, de Adidas EQT Prezzo Basso Support '93 blijft dit najaar draaien met een aantal meer uitstekende looks. De klassiek-klassieke hardloopschoen waar fans dolgelukkig mee waren om vorig jaar terug te komen, krijgt twee nieuwe premium looks voor herfst, waarvan je hier een volledig voorbeeld van kunt bekijken. De eerste is een colorway die niet te ver van de originele versie af dwaalt met zwart en de kenmerkende EQT-tint groen, maar deze krijgt een bruine nubuck die de bovenkant en een buitenzool van gomrubber afbakent, wat resulteert in een outdoorachtige look. Vervolgens krijgt de Support '93 een geheel nieuw uiterlijk met een overwegend zwart gaas en synthetisch bovenwerk geaccentueerd met felrood, groenblauw en slechts een vleugje van dat OG-groen.

Adidas 'vroege jaren 90 Adidas EQT Store Scontate Imprint heeft een heropleving gezien waarbij een aantal retros de afgelopen paar seizoenen de uitgelichte collaboratieve behandeling hebben gekregen. Nu is de adidas EQT Support '93 terug in wat de drie streepjes "Classic Black" noemen. Het bijna geheel zwarte bovenwerk met een geretourneerd, speciaal ontworpen mesh op de voorvoet voor extra ademing, sport de iconische OG-subgroene tint die te vinden is op de debuut-colorway van het model in dunne accenten. Wit is hier ook in het spel, opvallend op korte middenzoolaccenten, tongbrandmerken en de voering voor wat extra diepte.

Je kunt de details bekijken op www.getbettershoe.com
zaozi
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 19, 2018 4:21 am

Return to Team Pages

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests