Nike Air Max Command grijs Goedkope

Are you a part of a team in World of Warcraft? Whether it's PVP, Challenge Modes, raiding, or something else, feel free to use this area to communicate with your teammates... all while sharing your experiences with our community!

Nike Air Max Command grijs Goedkope

Postby asdeugene » Thu Jan 25, 2018 3:13 am

Image

Het is waar je op hebt gewacht. De Nike Air Max Command grijs Goedkope "University Red" heeft er alle ogen op gehad, en terecht met alle liefde boven deze rode schoppen. Deze specifieke University Red sneaker is uitgerust met leer en nubuck-materialen en de uitspraak die het maakt is gelijk aan het praktische gevoel. Witte accenten raken het merk van Nike, de middenvoet, de binnenvoering en de buitenzool om het uiterlijk te balanceren. Er komen heel veel leuke dingen voor de herfst bij Nike Sportswear. Hoofdtekst van deze massale preview van NSW-schoenen is de Air Command Force Retro in de OG en de nieuwe hyper jade / hyper pink colorway, een nieuwe Nike Roshe Run FB en een overvloed aan hardloopmodellen.

Dit jaar zien we de terugkeer van de Nike Air Max Command Duidelijke jade Goedkoop - ook bekend als de "David Robinsons" voor vintage sneaker heads. Maar er is een bepaalde colorway die extreem moeilijk zal zijn om de hand op te steken - de 'Emerald' versie van de Air Command Force. Hoewel de schoen is bedekt met een elegante combinatie van wit, zwart, smaragdgroen en wolfgrijs, is het echte hoogtepunt het tonglabel, dat is genummerd. De speculatie is dat de "Emerald" Air Command Force zal worden beperkt tot 50, het aantal dat David Robinson droeg tijdens het spelen voor de Spurs. Ook terugkomen is de Air Talaria in een aantal frisse nieuwe kleurencombo's, de Air Max 93, en meer .

De Nike Air Max Command rood Nederland is de afgelopen jaren spaarzaam gebruikt en kwam ongeveer halverwege 2013 uit met een nieuwe colorway. Misschien is het in opmars, omdat deze faux-retro debuteerde in '10 met een nieuw aankomend paar, dat het schoonste tot nu toe van dit model zou kunnen zijn. Het was afgelopen weekend dat Sneaker News je de eerste Air Max Coliseum Racer liet zien. Hier is vandaag een onverwachte ontwikkeling, want Nike Sportswear geeft een nieuwe colorway aan een van zijn eerdere faux retro lopers. Het Nike Air Max Command is terug in een tonaal grijs getouw dat de Wolf-, Classic- en Charred-tinten combineert met zwarte Swooshes en rode hits selecteert.

De faux-retro line-up van Nike Sportswear is niet zo veel gespeeld als een paar jaar geleden dankzij een verscheidenheid aan hybride projecten en een reeks nieuwe lifestyle-georiënteerde ontwerpen, maar zelfs als modellen zoals het Nike Air Max Command zwart Kopen niet verdiend hebben veel aandacht van de late, dit paar is zeker om die korte termijn recht te zetten. Deze nieuwe metallic Silver Air Max Command, goed, geeft je blik de overhand met zijn glanzende overlay en terwijl je daar bent, zie je de vroege / medio jaren '90 -stijl die deze cultfavoriet heeft gemaakt. Grijs tinten contrast op de bovenkant van de nieuwste release van de? Nike Air Max Command. Een donkergrijze / royal-grijze colorway maakt gebruik van blauwe accenten op de branding, veters en Air Max-eenheid voor een nieuwe kijk op de bekende retro-geïnspireerde hardloper.

De Nike Air Max Command wit Bestellen is een silhouet in retro-geïnspireerde stijl dat verschillende elementen gebruikt om hardloopschoenen uit het verleden te vormen en ze naar eigen te vormen. Het bovendeel is gebouwd met een combinatie van leer en mesh die bovenop de iconische lucht zichtbare demping zit. Twee van Nike Sportswear's nieuwste colorway komen uit de Air Max Command-lijn. Beide paren gebruiken een bovenwerk van synthetisch en leer met twee verschillende kleurenblokkering. Het ene paar maakt gebruik van een heldere zwart / wit / blauwe Glow-Volt, terwijl de andere een zwart / rood-wit heeft. Dit paar wordt de 'Spurs'-editie genoemd en komt in het zwart, wolfgrijs, hyperjade en hyperroze. Ze hebben een op zwart gebaseerd bovenwerk van nubuck met wolfgrijze accenten, afgewerkt met jade en roze.
asdeugene
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 25, 2018 3:08 am

Return to Team Pages

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests